Η Εταιρία

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** Η Geomobile ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 ως ατομική επιχείρηση, με κύριο αντικείμενο εργασιών τη μεταπώληση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης (μίνι μάρκετ, περίπτερα, βιβλιοπωλεία, φωτογραφεία, τουριστικά είδη, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.α.).


** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** Το 2002 ξεκίνησε η συνεργασία της με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας QTelecom με σκοπό τη διάθεση των προϊόντων του. Από εκείνο το σημείο ο κύκλος εργασιών της απογειώθηκε και η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της καρτοκινητής τηλεφωνίας έφερε γρήγορα τη συνεργασία και με τους υπόλοιπους παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Nova).

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **Το 2005 μεταβλήθηκε η εταιρική της μορφή σε ετερόρρυθμο εταιρεία.

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **Το Νοέμβριο του 2009 παρέχει στο συνεργαζόμενο δίκτυό της τη δυνατότητα άμεσης ταυτοποίησης και ενεργοποίησης πακέτων σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο και με τρόπο εύκολο και υπεύθυνο τόσο για το συνεργάτη όσο και για τον καταναλωτή.

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **Το 2010 ξεκίνησε να διαθέτει τερματικά ηλεκτρονικής έκδοσης (POS) καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **Το 2011 απέκτησε την αποκλειστική διάθεση της κάρτας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας Planet.


** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **Η ακεραιότητα, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού της εταιρείας όπως και η αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών οδήγησαν την εταιρία στην πρώτη θέση του κλάδου με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών που μετρά σήμερα πάνω από 2800 σημεία διάθεσης των υπηρεσιών της σε όλη την επικράτεια, από το πιο απομακρυσμένο νησί μέχρι τον πιο δυσπρόσιτο προορισμό, παραμένοντας προσηλωμένη στο όραμά της να απολαμβάνει ο καταναλωτής υπηρεσίες επικοινωνίας σύγχρονες, προσιτές και ασφαλείς.